• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 75 excl. BTW

Schuurbanden

Alle soorten schuurbanden

Voordelig geprijsde schuurbanden in verschillende maten. De schuurbanden van schuurpapier.com passen op vele verschillende merken bandschuurmachines. Zoek je naar een schuurband voor uw Bosch, Makita of Black en Decker bandschuurmachine? Dan ben je op schuurpapier.com aan het juiste adres.

Een bandschuurmachine gebruik je voornamelijk voor het afnemen van grote hoeveelheden materiaal op vaak grote oppervlakken. Om de bandschuurmachine zit een ovale schuurband. Deze band beweegt als een rups over het oppervlak. Voor het optimale resultaat is het advies om de bandschuurmachine altijd te laten rusten op het oppervlak. De machine dient altijd met de schuurband in de richting van de nerfrichting gebruikt te worden. De schuurband is door de grote  snelheid van de machine niet geschikt voor wanden of hoekjes. Kies voor het schuren van hoekjes en wanden voor klittenband schuurpapier.

Klik hier voor het aanbod klittenband schuurpapier►

Op de schuurband komt veel kracht te staan, daarom is het belangrijk dat de schuurbanden van sterke materialen zijn gemaakt en een uitstekende kwaliteit bezitten. De schuurbanden van schuurpapier.com zijn voorzien van een polyester drager met een aluminiumoxide korrel. 

Beschikbaar in een korrel 60 tot korrel 150. Hoe lager het getal van de korrel is, hoe grover de structuur van de schuurband. Het uiteinde van de schuurband is aan elkaar gelijmd samen met behulp van een kunststof tape om een extra stevige, sterke en vlakke as te creëren. Deze bevestigingsmanier voorkomt dat de schuurband snel scheurt en zorgt ervoor dat de schuurband voldoende weerstand kan bieden.

De schuurbanden zijn beschikbaar in de volgende afmetingen:

75 x 457 mm Korrel 60 t/m 150
75 x 533 mm Korrel 40 t/m 150
100 x 560 mm Korrel 40 t/m 150
100 x 610 mm Korrel 40 t/m 150
100 x 620 mm Korrel 40 t/m 150
110 x 620 mm Korrel 40 t/m 150

Een sterke schuurband koopt u via schuurpapier.com! Voor al je schuurproducten met voordelige prijzen, een snelle levering en veilig online betalen.