• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 75 excl. BTW

Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld of bevalt een product je niet? Dan kun je ervoor kiezen om het product te retourneren. Schuurpapier.com hanteert de volgende regels bij het retourneren van een product:

  • Je kunt een product retourneren binnen maximaal 30 dagen, vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen.
  • Het product mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn, ook niet de verpakking.
  • Het dient in de originele verpakking te zitten.
  • De originele verpakking dient onbeschadigd te zijn. 
  • Het product dient in een (om)doos te worden geretourneerd. 

Foutieve retour

Hierboven staat een voorbeeld van een foutieve retour. De productverpakking van het zaagblad is beschadigd, beschreven en beplakt. Het product is niet verpakt in een andere (om)doos, waardoor de productverpakking beschadigd is. 

Als het geretourneerde product niet voldoet aan bovenstaande regels, kunnen wij het product niet retour nemen.

Wat moet ik doen om een product te retourneren?

Om het product te retourneren, kun je het retourformulier downloadenHier vul je de gegevens in. Vouw het formulier dubbel en plak het op de omdoos. Na verwerking van jouw retourzending, maken wij de retourbetaling in orde via de door jouw gekozen betaalmethode. De betaling wordt binnen 5 werkdagen na verwerking van de retourzending, teruggestort op je rekening of via de door jouw gekozen betaalmethode. Als je gekozen hebt voor Klarna, wordt dit aangepast op de Klarna factuur. 

Ruilen

Om ons proces zo snel mogelijk te laten verlopen, is het helaas niet mogelijk om een product om te ruilen. Wil je een product ruilen? Dan kun je zelf een nieuwe bestelling op de website plaatsen.

Verzendkosten retourzending

De verzendkosten van een retourzending betaal je zelf. Bij een verkeerde levering door EcoTools.nl betalen wij uiteraard de verzendkosten. Neem in dat geval altijd even contact op met onze klantenservice