• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 75 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al sinds 2005 de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vacature Inbound magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als medewerker inbound? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Omdat EcoTools hard groeit, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in het magazijn wil versterken.

Wie zijn wij?

EcoTools verkoopt al sinds 2005 kwaliteit (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen tegen een eerlijke prijs, zowel aan bouwbedrijven als aan klussende consumenten.

Zoekt iemand een zaagblad, ijzerboortje, hamer, beitel, schroeven, schuurpapier of een koker kit? Dan zijn ze bij EcoTools aan het juiste adres. Wij leveren alles op het gebied van (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, schildersbenodigdheden en hang- en sluitwerk kun je bij EcoTools terecht.

Het grootste deel van ons assortiment is eigen merk en laten we produceren, dit verkopen we rechtstreeks aan de klant. Daarom kunnen we een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs bieden.

Onze klanten zijn o.a. aannemers, schildersbedrijven, loodgieters, parketteurs, maar ook consumenten zijn bij ons een graag geziene klant. Voor iedereen hanteren wij dezelfde laagste prijs.

Wat ga je doen?

Als medewerker inbound ben je verantwoordelijk voor de goederenontvangst en controleer je de binnengekomen producten aan de hand van de pakbon. Hierna zorg je ervoor dat de producten allemaal op de juiste plek in het magazijn komen aan de hand van onze magazijnsystemen. Ook de kwaliteitscontrole en het goed verwerken van compleet nieuwe goederen hoort erbij. Daarnaast omvat deze functie ook taken zoals het lossen van vrachtwagens of containers.

Verhalen van medewerkers

Rick (22)

Ik werk nu bijna 2 jaar bij EcoTools. Ik ben hier begonnen als orderpicker maar al vrij snel werd ik gevraagd om te helpen met de verschillende inbound werkzaamheden. Dit beviel me heel erg en ik ben nu niet meer weg te vinden hier. Dit is echt mijn favoriete plek om te werken. Voor mij is iedere doos die binnenkomt als een soort cadeautje dat ik uit mag pakken om te zien wat er in zit. Daarnaast vind ik het puzzelen waar de producten het beste neergezet kunnen worden of het oplossen van voorraadverschillen heel leuk. In deze rol ben ik een stuk zelfstandiger aan het werk in een rustige omgeving wat mij erg bevalt. 

Wat heb jij in je gereedschapskist?

  • Geldig reachtruckcertificaat is een pré
  • Makkelijk overweg kunnen met een computer
  • Eigen vervoer naar ons magazijn in Wijk bij Duurstede (beperkt met OV bereikbaar)
  • Volledige beheersing van de Nederlandse taal

De functie is een combinatie van medewerker inbound en orderpicker waarbij je voornamelijk bezig bent met de eerder genoemde werkzaamheden. In de eerste weken zal je ingewerkt worden voor het picken van orders. Hierdoor wordt je wegwijs gemaakt binnen ons magazijn waardoor je snel zelfstandig aan de slag kan. Ons magazijn is gedeeltelijk geautomatiseerd en we werken met scanners die je precies vertellen waar je naartoe moet en wat je moet pakken. 

Nadat je bent ingewerkt voor het picken van orders zal je langzamerhand ook ingewerkt worden op de functie medewerker inbound. 

EcoTools steekt veel tijd en energie in het opleiden van (nieuwe) medewerkers. We zoeken daarom mensen die de ambitie hebben om voor langere tijd werkzaam te willen zijn bij EcoTools. 

Wat mag je van EcoTools verwachten?

Binnen ons bedrijf heerst er een gezellige en informele werksfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk komen. Samen werken we aan een prettige en productieve werkomgeving met ruimte om mee te groeien binnen het bedrijf.

Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, bieden we je (op basis van 40 uur per week en vanaf 21 jaar) een bruto maandsalaris van €2.300 - €2.600. Je krijgt 25 vakantiedagen en je ontvangt in mei 8% vakantiegeld. Uiteraard bouw je bij ons ook pensioen op, bij Pensioenfonds Detailhandel. Dit alles valt onder de cao van de Technische Groothandel.

We werken van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en hebben van 12:15 uur tot 13:00 lunchpauze, dat betekent dat je maar 38,75 uur werkt in de week. Op vrijdag is het feest, dan hebben we snackdag op kosten van de zaak! 

Zie jij jezelf al werken bij EcoTools? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaand formulier. Stuur je CV alvast naar wim@ecotools.nl om het sollicitatieproces makkelijker en sneller te laten verlopen.

We kijken uit naar je reactie en hopen je spoedig te ontmoeten!